Voor de beste massages in Kortrijk, ayurveda, lavastenen, Power Plate, shiatsu, thaise massage, nagelstyling, peeling, zonnebank, vermageren, en een beter figuur.


PowerPlate

Bodyfit beschikt over meerdere PowerPlate apparaten, die zeer geschikt zijn om snel te werken aan uw figuur en spieropbouw. 15 minuten op de trilplaat komt overeen met anderhalf uur in de fitnesszaal.
Meer info over de PowerPlate kan je hier vinden.

Gratis kennismaking!

Abonnementen van 10 of twintig beurten.
Bij aanbrengen van 2 nieuwe klanten: volgend abonnement aan de helft van de prijs.

menuPowerWrap

Dubbel zo snel resultaat. Werkt verstevigend, afslankend of op cellulitis naargelang het beoogde doel.

menu
menuCellulitisbehandeling met Vacupress

De huid wordt vacuŁm gezogen waardoor het vet wordt losgetrokken en kan worden opgenomen in de bloedbaan en de afvalstoffen vlugger geŽlimineerd worden. Resultaat reeds zichtbaar na zes behandelingen.
duur: 1 behandeling duurt 30 minuten.

vacupressMeer info hier (pdf)

      voor          na


vacupress tegen cellulitis

menuproteinedieet met persoonlijke begeleiding en wekelijkse vetmeting

Het eiwitdieet om vlug je figuur terug te winnen. Verlies tot 8 kilo per maand zonder honger. Door het weglaten van de koolhydraten wordt er enkel aan vetverbranding gedaan terwijl de spiermassa intact blijft.
De bloedcirculatie verbetert ook onderhuids waardoor de huid er zeer vlug strakker gaat uitzien en uw buik, armen en billen veel strakker worden. Op lange termijn verbetert ook het metabolisme waardoor Uw lichaam zelfs in rustoestand meer calorieen verbrandt.

U staat onder begeleiding wekelijks (de consultatie is gratis) en de supplementen zijn bij Bodyfit in stock zodat u onmiddelijk uw kuur kan starten.
Een gevarieerd programma van zoute maaltijden zoals omeletten met champignons, gehaktballetjes met tomatensaus en soepen; of zoete maaltijden als aardbeienmousse, carameldessert, sinaasappelkoekjes, gevarieerde chocoladerepen... (meer dan 50 smaken!)
Grote potten verkrijgbaar tegen redelijke prijs

Heerlijke massages in Kortrijk: thaise massage, een deugddoende ayurvedische massage, massage met lavastenen, workout met Powerplate, een relaxerende shiatsubehandeling, fijne nagelstyling, moderne zonnebank, professionele hulp om te vermageren, en het beste materiaal voor een beter figuur. Ook wimperverlenging, antirimpelbehandeling, medische pedicure, lymfedrainage, cellulitis, vacupress, bio skin-jetting, pre-ski oefeningen, aerobic, relaxatie, aromatherapie, of zelfs stoelmassage.