Voor de beste massages in Kortrijk, ayurveda, lavastenen, Power Plate, shiatsu, thaise massage, nagelstyling, peeling, zonnebank, vermageren, en een beter figuur.


PowerWrap

PowerWrap is het allernieuwste op beauty-gebied. Power Wrap is een gepatenteerde methode die ontwikkeld is in samenwerking met wetenschappers en experts uit de praktijk. Doelgericht afvallen op probleemgebieden zoals bovenbenen, buik, billen en bovenarmen, zonder zware training maar met snel zichtbare resultaten. De Power Wrap behandeling kost u maar een fractie van de tijd die normale fitness en anti-cellulitis behandelingen vergen. De gecombineerde methode vervangt in 35 minuten drie behandelingen tegelijk: een fitness training van anderhalf uur, 30 minuten mechanische lymfedrainage en een anti-cellulitis behandeling van een uur.

 

 

 

 

 

Power Wrap behandeling maakt gebruik van een nieuwe wikkeltechnologie en combineert dit met alle gekende positieve effecten van Power Plate. Het resultaat is verbazingwekkend: na enkele behandelingen is er reeds een opmerkelijk verlies in centimeters en is de huid mooi stevig.

Power Wrap wordt voornamelijk aangewend voor anti-cellulitis, vetverbranding, versteviging en ontgifting.

 

     
   
bodyfit Home


Heerlijke massages in Kortrijk: thaise massage, een deugddoende ayurvedische massage, massage met lavastenen, workout met Powerplate, een relaxerende shiatsubehandeling, fijne nagelstyling, moderne zonnebank, professionele hulp om te vermageren, en het beste materiaal voor een beter figuur. Ook wimperverlenging, antirimpelbehandeling, medische pedicure, lymfedrainage, cellulitis, vacupress, bio skin-jetting, pre-ski oefeningen, aerobic, relaxatie, aromatherapie, of zelfs stoelmassage.