Voor de beste massages in Kortrijk, Power Plate, vermageren, en een beter figuur.

Power Plate

De PowerPlate

Kom gratis kennismaken met de trilplaat. 15 minuten trillen komt overeen met anderhalf uur fitnessen. Het vet wordt omgezet in spieren, het lichaam wordt strakker en steviger en je krijgt een mooiere lijn.
Door de toename van spiermassa verbruikt het lichaam ook meer calorieŽn waardoor je ook op langere termijn kilo's verliest. Cellulitis verdwijnt door de stevige massage.


Werking

De Power Plate genereert trillingen die als energie worden overgedragen op ons lichaam. Deze mechanische prikkel geeft een rek-reflex die, afhankelijk van de ingestelde frequentie, 30 tot 60 maal per seconde plaatsvindt. Het gevolg hiervan is, dat de spieren continu zeer hard aanspannen. Door beweging wordt het lichaam moe, door rust herstelt het, door herhaling past het lichaam zich aan de inspanning aan, met als gevolg dat het prestatievermogen stijgt. Dit fenomeen, supercompensatie genaamd, doet zich eveneens voor bij training op de Power Plate. Echter, de trainingsduur is veel korter, het trainingseffect is groter en de hormonale uitstoot is verhoogd. En dit alles met geringere belasting van het bewegingsapparaat dan het geval is bij de conventionele trainingsmethoden.
Meer info op de site van Power Plate of lees de recensie.


Power Wrap

Nieuw van de makers van de Power Plate en nu ook bij Bodyfit: de revolutionaire Power Wrap. Lees hier meer over Power Wrap.

Bodyfit Home

Heerlijke massages in Kortrijk: thaise massage, een deugddoende ayurvedische massage, massage met lavastenen, workout met Powerplate, een relaxerende shiatsubehandeling, fijne nagelstyling, moderne zonnebank, professionele hulp om te vermageren, en het beste materiaal voor een beter figuur. Ook wimperverlenging, antirimpelbehandeling, medische pedicure, lymfedrainage, cellulitis, vacupress, bio skin-jetting, pre-ski oefeningen, aerobic, relaxatie, aromatherapie, of zelfs stoelmassage.