Voor de beste massages in Kortrijk, ayurveda, lavastenen, Power Plate, shiatsu, thaise massage, nagelstyling, peeling, zonnebank, vermageren, en een beter figuur.


Karaat

In juni verscheen een uitgebreid artikel over Bodyfit in het magazine Karaat, met als titel "Bodyfit: sterk in massages". Het artikel overloop kort een aantal massages en andere lichaamsverzorgingen die je bij Bodyfit kan vinden.
bekijk het volledige artkel hier.

menuPapillio

In november nam het blad Papillio een bespreking op van Bodyfit in hun sectie "gezondheid". In een mooie lay-out bespreken ze enkele massages en behandelingen, samen met foto's.
bekijk het volledige artkel hier (pdf).

menu


Effect

In de feesteditie van Effect December 2004 stond een grote reclame met diverse promoties voor december en januari. Onder andere stevige promoties op epilaties, Power Wrap en Power Plate, KineSlim dieet, en speciale feestmake-up.
bekijk een scan van de reclame.

menu


Heerlijke massages in Kortrijk: thaise massage, een deugddoende ayurvedische massage, massage met lavastenen, workout met Powerplate, een relaxerende shiatsubehandeling, fijne nagelstyling, moderne zonnebank, professionele hulp om te vermageren, en het beste materiaal voor een beter figuur. Ook wimperverlenging, antirimpelbehandeling, medische pedicure, lymfedrainage, cellulitis, vacupress, bio skin-jetting, pre-ski oefeningen, aerobic, relaxatie, aromatherapie, of zelfs stoelmassage.