Voor de beste massages in Kortrijk, ayurveda, lavastenen, Power Plate, shiatsu, thaise massage, nagelstyling, peeling, zonnebank, vermageren, en een beter figuur. een cadeautip voor vaderdag, moederdag of valentijn.


Californische Massage

Californische massage is een relaxatiemassage waarbij ook de voorarmen gebruikt worden. Het is een ontspannende massage met warme olie. Niet alleen het gehele lichaam maar ook de geest ontspant zich. Spanningen die op een plek vastzitten worden losgemaakt en verspreid, waardoor gevoelens van stress en spanningen worden opgelost.
duur: 1 uur

menuAyurvedische Massage

Ayurveda is een 6000 jaar oude geneeskunst uit IndiŽ. Letterlijk betekent het de kennis van het leven. Het is een zachte ontspannende massage die begint met een tapotage (kloppen) van de huid. Daarna wordt de huid ingewreven met een aangepaste olie die overeenkomt met het type persoon. We onderscheiden een pitta, vata en kappatype. De strijkende en cirkelvormige bewegingen maken de energiebanen, die door het lichaam lopen, vrij van spanningen.
duur: 1 uur

menuLavasteenmassage

lavasteen
Warme stenen werden al bij oude genezende praktijken gebruikt. Uw lichaam wordt eerst ingestreken met warme olie en daarna gemasseerd met lavastenen die diep inwerken op de spieren.
Nadien worden de stenen op de energiepunten gelegd waardoor het energetisch evenwicht wordt hersteld. Zo wint u uw energie terug. Deze massage werkt zeer ontspannend.
Ideaal bij rugpijn en arthrose.
duur: 30' (rug) - 70' (volledig)

menuZweedse Massage

Stevige massage die vooral op de spieren en gewrichten werkt en ideaal is voor mensen met pijn of mensen die houden van een iets steviger massage.
duur: 1 uur

menuShiatsu

Letterlijk betekent Shiatsu 'vingerdruk'. Het is een combinatie van acupressuur en manuele technieken. De therapeut drukt op acupressuurpunten en meridianen (energiebanen) en behandelt gewrichten en spieren. Zo worden blokkades opgeheven en kan de levensenergie weer vrij stromen.
Shiatsu komt voort uit de eeuwenoude traditionele Chinese geneeskunde. Behalve met acupunctuur en met medicinale kruiden werkte men meer dan 4500 jaar geleden ook al met een vorm van acupressuur. Deze manuele methode werd later in Japan verder ontwikkeld tot Shiatsu.
Shiatsu
Shiatsu is ontspannend, het heeft een diepe helende werking, het helpt om je krachten te hervinden en het brengt je dichter bij je 'zelf'. Wanneer de levenenergie weer vrij kan stromen wordt het lichaam gezonder en de geest flexibeler.

Shiatsu Shiatsumassage werkt bijzonder kalmerend en kan dus hulp brengen bij grote stress, slapeloosheid, hartkloppingen, stramheid en allerlei spanningen alsook bij vermoeidheid, rugpijn, nek- en schouderklachten, gewrichtspijnen, vochtophoping, depressie, onrust, hoofdpijn, menstruatieproblemen, lage weerstand, spijsverteringsklachten, urineverlies enzovoort. Deze klachten, die vaak ook in combinaties optreden, hebben dikwijls zowel een geestelijke als een lichamelijke oorzaak. Burn out en RSI zijn hiervan typische voorbeelden.

Shiatsu beÔnvloedt de fysieke ťn psychologische factoren die bij de meridianen horen en is daarom bij uitstek geschikt voor de behandeling van dit soort 'dubbele' klachten. Bij chronische klachten kan Shiatsu verlichting en steun geven, waardoor het gevoel van welzijn verbetert.

menuThaise Massage

Combinatie van drukpuntmassage met rek- en strekbewegingen van het hele lichaam. Hierdoor worden den gewrichten weer soepel en los. Wordt op de kleren gegeven.
duur: 1 uur

menuChocolademassage

zalige relaxerende en voedende massage
duur: 1 uur

menuLymfedrainage Vodder

Afvoer van lymfevocht, zowel bij uitwendig vocht (vermoeide en zware benen) als bij inwendig vocht (sinusitis, migraine Ö).
Een snel herstel vanwege de doorbloedingsbevorderende en vochtafwerende zuiverende werking.
duur: 30'

zie ook hier voor meer informatie.

menuRug & Nek Massage

Medische massage voor rug- en nekproblemen.
duur: 30'

menuEnergetische Stoelmassage

Drukpuntmassage op de kleren voor nek, rug en bovenarmen.
duur: 20' of 30'

menuSportmassage

Stevige massage voor & na een inspanning.
duur: 30'

menuGezicht & Hoofdhuidmassage

duur: 20' of 30'

menuVoet & Hoofdhuidmassage

duur: 20'

menuHeerlijke massages in Kortrijk: thaise massage, een deugddoende ayurvedische massage, massage met lavastenen, workout met Powerplate, een relaxerende shiatsubehandeling, fijne nagelstyling, moderne zonnebank, professionele hulp om te vermageren, en het beste materiaal voor een beter figuur. Een goede cadeautip! Ook wimperverlenging, antirimpelbehandeling, medische pedicure, lymfedrainage, cellulitis, vacupress, bio skin-jetting, pre-ski oefeningen, aerobic, relaxatie, aromatherapie, of zelfs stoelmassage.