Voor de beste massages in Kortrijk, ayurveda, lavastenen, Power Plate, shiatsu, thaise massage, nagelstyling, peeling, zonnebank, vermageren, en een beter figuur.


Airbrush Tanning

Ideaal om in 10 minuutjes een diepbruine tint te bekomen.
Het totaal onschadelijk product wordt verneveld op de huid waarna u 5 tot 8 uur later een exotisch tintje krijgt. Dit blijft één week en vervaagt daarna geleidelijk.
Airbrush Tanning is vrij van enige vorm van UV-straling waardoor ook zwangere vrouwen en mensen met een moeilijk te bruinen huid probleemloos een goudbruine tint kunnen krijgen.
De ideale oplossing voor een feestje …
Mogelijkheid uit verschillende bruintinten.

menuDefinitieve ontharing met ELOS

Nieuwe techniek van de derde generatie, nog 30% effectiever dan vorige technieken, vraagt geen nabehandeling en is minder belastend voor de huid. Bij ELOS (Elektrische Optische Synergie) wordt de werking van licht én hoogfrequente stroom gecombineerd. Huidtypes maken geen verschil meer uit, en ook het haartype niet.
Website ELOS.


menuHuidverjonging

Voor huidverjonging, rimpelbehandeling en couperosebehandeling kan je steeds vrijblijvend een afspraak maken met een specialist.

menuZonnebank

Bodyfit beschikt over een professionele moderne zonnebank met 20 Lampen en 3 gezichtsbruiners plus een Bodycooler. De zonnebank staat in een volledig private ruimte. Na het zonnen is er mogelijkheid tot het nemen van een douche.menu


Heerlijke massages in Kortrijk: thaise massage, een deugddoende ayurvedische massage, massage met lavastenen, workout met Powerplate, een relaxerende shiatsubehandeling, fijne nagelstyling, moderne zonnebank, professionele hulp om te vermageren, en het beste materiaal voor een beter figuur. Ook wimperverlenging, antirimpelbehandeling, medische pedicure, lymfedrainage, cellulitis, vacupress, bio skin-jetting, pre-ski oefeningen, aerobic, relaxatie, aromatherapie, of zelfs stoelmassage.